Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210 8980840
Αναζήτηση ιστότοπου

Όροι Αποστολών Και Πληρωμής

Τιμολόγηση:
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα που είναι αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας Kalomiris Energy Solutions, είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται, αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα συσκευασίας (εφόσον αυτά υφίστανται) και αποστολής, για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους.

Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις παραγγελίες, οι οποίες έχουν ήδη γίνει αποδεκτές από την Εταιρεία. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την Εταιρεία. Εάν ο πελάτης/αγοραστής χρήστης επιθυμεί συγκεκριμένο τύπο παραστατικού (Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη λιανικής), μπορεί να το ζητήσει είτε γραπτώς, είτε τηλεφωνικώς. Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

Τρόπος πληρωμής:
H εξόφληση μίας παραγγελίας μπορεί να γίνει, είτε μέσω αντικαταβολής, είτε μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας (ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5021-061289-467, IBAN: GR3101720210005021061289467 και EUROBANK 0026.0031.33.0200779071 IBAN: GR3802600310000330200779071 ), είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, με την πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες (Mastercard, Visa).

Εγγυήσεις Προϊόντων
Η Εταιρεία Kalomiris Energy Solutions συνοδεύει τα προϊόντα που διαθέτει μέσω της Ιστοσελίδας της με τις σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται. Η Εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της Εταιρείας μας και/ή στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία (βλέπε σχετικά λεπτομέρειες επιστροφών για κάθε προϊόν ξεχωριστά), καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής κάθε επιστροφής είναι η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας RMA (Δελτίο επιστροφής προϊόντων), την οποία θα βρείτε αναρτημένη στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας.
 
Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων
Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

Α) Αποστολές εντός Λεκανοπεδίου Αττικής
Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Λεκανοπεδίου Αττικής με αγορές που ξεπερνούν το ποσό των 100€, πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω Εταιρείας μεταφορών. Για αγορές προϊόντων μικρότερης αξίας, το κόστος μεταφοράς θα υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα με βάση το μέγεθος και το βάρος εκάστου προϊόντος. Για μικρότερη αξία από 100 ευρώ, η χρέωση εντός νομού Αττικής είναι 6 Ευρώ +Φ.Π.Α. Σε ειδικές περιπτώσεις οι χρεώσεις μεταφορικών καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης.

Β) Αποστολές εκτός Λεκανοπέδιου Αττικής
Η Εταιρεία μας μπορεί να προωθήσει σε όλη την Ελλάδα τα προϊόντα που θα επιλέξετε, με τους ίδιους όρους που ισχύουν ανωτέρω (για τα εντός Λεκανοπεδίου Αττικής), στο πρακτορείο μεταφορικής της επιλογής σας. Για την επιβάρυνσή σας από το πρακτορείο έως την διεύθυνσή σας στην περιφέρεια, θα σας ενημερώνει το πρακτορείο της επιλογής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής στην περιφέρεια προϊόντων συγκεκριμένων κατηγοριών.

Οι τιμές αποστολής ισχύουν για παράδοση των προϊόντων επί του πεζοδρομίου, στη διεύθυνση που έχει ζητηθεί. Για τυχόν παράδοση σε όροφο, ισχύει επιπλέον επιβάρυνση.

Γ) Χρέωση μεταφορικών θερμαντικών σώματων
Τα θερμαντικά σώματα υπάγονται σε ειδικό καθεστώς χρέωσης μεταφορικών.
Λόγω του αυξημένου βάρους και της ποικιλότητας σε διαστάσεις η χρέωση των μεταφορικών καθορίζεται κατόπιν συννενόησης.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Αποστολή της Εταιρείας KALOMIRIS ENERGY SOLUTIONS αποτελεί η άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πλέον ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις καλύτερες δυνατές τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την Εταιρεία μας εντός 4 ημερών, εφ’ όσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη, λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας). Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την έδρα του καταστήματός μας, στη Λ. Βουλιαγμένης 53 στη Γλυφάδα, χωρίς καμία επιβάρυνση και να σας δώσουμε με χαρά όποιες πληροφορίες μπορεί να σας είναι χρήσιμες.


Όλες οι παραπάνω χρεώσεις επιβαρύνονται με Φ.Π.Α.