Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210 8980840

Τρόποι Πληρωμής

Τρόπος πληρωμής:
H εξόφληση μίας παραγγελίας μπορεί να γίνει, είτε μέσω αντικαταβολής, είτε μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5021-061289-467

IBAN: GR3101720210005021061289467


EUROBANK

0026.0031.33.0200779071

IBAN: GR3802600310000330200779071


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

71500544532

IBAN: GR4501107150000071500544532


είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, με την πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες (Mastercard, Visa).
Οι αγορές με άτοκες δόσεις, πραγματοποιούνται με τις παρακάτω κάρτες που συνεργάζονται με το πρόγραμμα άτοκων δόσεων της τράπεζας Πειραιώς.

Για τις συνεργαζόμενες κάρτες  στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων πατήστε ΕΔΩ

Δεχόμαστε αντικαταβολές μέχρι 500 ευρώ μόνο για παραδόσεις που εκτελούνται μέσω της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε..

Για πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης απο τρίτη τράπεζα, η είσπραξη του ποσού επιβεβαιώνεται κατόπιν πίστωσης του ποσού, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας και οχι με την επίδειξη αποδεικτικού τραπεζικής μεταφοράς απο τρίτη τράπεζα προς τους λογαριασμους μας

 

Τιμολόγηση:
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα που είναι αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας Kalomiris Energy Solutions, είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται, αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα συσκευασίας (εφόσον αυτά υφίστανται) και αποστολής, για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις παραγγελίες, οι οποίες έχουν ήδη γίνει αποδεκτές από την Εταιρεία. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την Εταιρεία. Εάν ο πελάτης/αγοραστής χρήστης επιθυμεί συγκεκριμένο τύπο παραστατικού (Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη λιανικής), μπορεί να το ζητήσει είτε γραπτώς, είτε τηλεφωνικώς. Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

Εγγυήσεις Προϊόντων

Η Εταιρεία Kalomiris Energy Solutions συνοδεύει τα προϊόντα που διαθέτει μέσω της Ιστοσελίδας της με τις σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται. Η Εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της Εταιρείας μας και/ή στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία (βλέπε σχετικά λεπτομέρειες επιστροφών για κάθε προϊόν ξεχωριστά), καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής κάθε επιστροφής είναι η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας RMA (Δελτίο επιστροφής προϊόντων), την οποία θα βρείτε αναρτημένη στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας.

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων
Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.