Αερόθερμο Μπάνιου Radialight Touch

Διαθεσιμότητα:  
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Σε απόθεμα
SKU
radialight-touch
RADIALIGHT
125,00 €

Ασφαλείς Πληρωμές με

Ψηφιακό αερόθερμο τοίχου με πετσετοκρεμάστρα και «κρυφές» κρεμάστρες.

Ιταλικό design με πάχος μόνο 11 cm για ταχύτατη θέρμανση με στυλ στο λουτρό.
Απελευθερώνει πολύτιμο χώρο.
Λειτουργία με πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου και ομοιόμορφη ροή αέρα για τέλεια κατανεμημένη θερμότητα στο χώρο αλλά και ζεστές πετσέτες για το μπάνιο σας.
Λειτουργία με ενσωματωμένο έξυπνο ψηφιακό θερμοστάτη χώρου και χρονικό προγραμματιστή λειτουργίας.
Αισθητήρας κίνησης για ανίχνευση επισκεψιμότητας στο χώρο. Αν κάποιος βρίσκεται στο χώρο, το αερόθερμο Aurora Touch τίθεται σε λειτουργία Comfort συντηρώντας το χώρο στην ακριβή θερμοκρασία μέσω του υπερευαίσθητου ηλεκτρονικού θερμοστάτη. Αν για δέκα λεπτά ο αισθητήρας δεν εντοπίσει κάποιον στο χώρο, το αερόθερμο touch τίθεται αυτόματα σε λειτουργία ECO (3,5 °C κάτω από την θερμοκρασία Comfort), ρυθμίζοντας την κατανάλωση ενέργειας σε χαμηλότερο επίπεδο. Αν για περισσότερες από 36 ώρες δεν ανιχνευτεί κάποιος, η συσκευή τίθεται αυτόματα σε λειτουργία προστασίας παγετού Frost (7°C). Όταν κάποιος μπει στο μπάνιο το Aurora Touch αυτόματα επαναφέρει τη θερμοκρασία μέσα σε λίγα λεπτά στο επίπεδο Comfort και ούτω καθ” εξής.
Eιδική λειτουργία, η οποία ενεργοποιείται με την επιλογή του χρήστη και επιτρέπει την ανίχνευση ενός ανοικτού παραθύρου θέτοντας τη συσκευή σε λειτουργία προστασίας παγετού Frost και περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.
Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων έως και 25% σε σύγκριση με ένα κοινό αερόθερμο.
Δυνατότητα χρονικού προγραμματισμού λειτουργίας. Μπορείτε να βρείτε το μπάνιο σας ζεστό και άνετο στο πρωινό σας ξύπνημα ή όποτε άλλοτε επιθυμείτε.
Φίλτρο αέρα για προστασία και αποτροπή υπερθέρμανσης για μεγαλύτερο κύκλο ζωής. Το φίλτρο αφαιρείται και καθαρίζεται πολύ εύκολα.
Λειτουργία προστασίας παγετού.
Διαθέσιμο σε δύο χρώματα πετσετοκρεμάστρας: γκρι ή μωβ.
Κατάλληλο για τοποθέτηση σε χώρους με υγρασία και υδρατμούς χωρίς κανένα κίνδυνο (διπλή ηλεκτρική μόνωση, Class II και βαθμός προστασίας splash proof IP24)

  • Ισχύς (Watt) : 1800
  • Μήκος (mm) : 295
  • Ύψος (mm) : 490
  • Πάχος (mm) : 115
  • Χώρα Παρ/γής : Ιταλία
  • Εγγύηση (Έτη) : 2

Περισσότερες Πληροφορίες
ΚατασκευαστήςRADIALIGHT