Τρόπος πληρωμής:
H εξόφληση μίας παραγγελίας μπορεί να γίνει, είτε μέσω αντικαταβολής, είτε μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, με την πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες (Mastercard, Visa).
Οι αγορές με άτοκες δόσεις, πραγματοποιούνται με τις παρακάτω κάρτες που συνεργάζονται με το πρόγραμμα άτοκων δόσεων της τράπεζας Πειραιώς.

Παρακαλούμε κάντε την κατάθεση σε μια από τις παρακάτω τράπεζες.

  • Για εμβάσματα από τρίτη Ελληνική τράπεζα, παρακαλώ όπως επιλέξετε τον λογαριασμό μας Eurobank.
  • Για εμβάσματα από τράπεζες του εξωτερικού, ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος των τραπεζικών εξόδων.

EUROBANK

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0031.33.0200779071

IBAN: GR3802600310000330200779071

BIC: ERBKGRAA

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογ/σμού: 5021-061289-467

IBAN: GR3101720210005021061289467

BIC: PIRBGRAA

ΕTE

Αρ.Λογ/σμου: 71500544532

IBAN: GR4501107150000071500544532

BIC : ETHNGRAA

Σε όλους τους λογαριασμούς δικαιούχος είναι:

  • Π.Δ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μ.Ε.Π.Ε.
  • Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 53 16675 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ
  • T: 210 8980840 f: 2111829270
  • ΑΦΜ: 800392515 ΔOY ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Για πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας και ενώ η κάρτα σας περνάει το στάδιο συμπλήρωσης και αποστολής των στοιχείων αλλά δεν περνάει την επιβεβαίωση και σας ζητήτε κωδικός επαλήθευσης, τότε ΔΕΝ έχετε ενεργοποιήσει το 3D Secure της κάρτας σας και πρέπει να επικοινωνήσετε με την τράπεζα σας για την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, μιας και είναι υποχρεωτικό βάσει της Ευρωπαικής νομοθεσίας.

 

Δεχόμαστε αντικαταβολές μέχρι 500 ευρώ μόνο για παραδόσεις που εκτελούνται μέσω της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε..

Για πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης απο τρίτη τράπεζα, η είσπραξη του ποσού επιβεβαιώνεται κατόπιν πίστωσης του ποσού, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας και οχι με την επίδειξη αποδεικτικού τραπεζικής μεταφοράς απο τρίτη τράπεζα προς τους λογαριασμους μας

Τιμολόγηση:
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα που είναι αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας Kalomiris Energy Solutions, είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται, αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα συσκευασίας (εφόσον αυτά υφίστανται) και αποστολής, για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις παραγγελίες, οι οποίες έχουν ήδη γίνει αποδεκτές από την Εταιρεία. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την Εταιρεία. Εάν ο πελάτης/αγοραστής χρήστης επιθυμεί συγκεκριμένο τύπο παραστατικού (Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη λιανικής), μπορεί να το ζητήσει είτε γραπτώς, είτε τηλεφωνικώς. Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

Εγγυήσεις Προϊόντων

Η Εταιρεία Kalomiris Energy Solutions συνοδεύει τα προϊόντα που διαθέτει μέσω της Ιστοσελίδας της με τις σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται. Η Εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της Εταιρείας μας και/ή στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία (βλέπε σχετικά λεπτομέρειες επιστροφών για κάθε προϊόν ξεχωριστά), καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής κάθε επιστροφής είναι η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας RMA (Δελτίο επιστροφής προϊόντων), την οποία θα βρείτε αναρτημένη στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας.

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων
Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.