Τιμολόγηση:
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα που είναι αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας Kalomiris Energy Solutions, είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται, αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα συσκευασίας (εφόσον αυτά υφίστανται) και αποστολής, για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους.

Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις παραγγελίες, οι οποίες έχουν ήδη γίνει αποδεκτές από την Εταιρεία. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την Εταιρεία. Εάν ο πελάτης/αγοραστής χρήστης επιθυμεί συγκεκριμένο τύπο παραστατικού (Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη λιανικής), μπορεί να το ζητήσει είτε γραπτώς, είτε τηλεφωνικώς. Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

Τρόπος πληρωμής:
H εξόφληση μίας παραγγελίας μπορεί να γίνει, είτε μέσω αντικαταβολής, είτε μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας (ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5021-061289-467, IBAN: GR3101720210005021061289467 και EUROBANK 0026.0031.33.0200779071 IBAN: GR3802600310000330200779071 ), είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, με την πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες (Mastercard, Visa).
Δεχόμαστε αντικαταβολές μέχρι 500 ευρώ μόνο για παραδόσεις που εκτελούνται μέσω της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε.

Εγγυήσεις Προϊόντων
Η Εταιρεία Kalomiris Energy Solutions συνοδεύει τα προϊόντα που διαθέτει μέσω της Ιστοσελίδας της με τις σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται. Η Εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της Εταιρείας μας και/ή στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία (βλέπε σχετικά λεπτομέρειες επιστροφών για κάθε προϊόν ξεχωριστά), καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής κάθε επιστροφής είναι η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας RMA (Δελτίο επιστροφής προϊόντων), την οποία θα βρείτε αναρτημένη στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας.
 
Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων
Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

Α) Αποστολές εντός Λεκανοπεδίου Αττικής
Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Λεκανοπεδίου Αττικής με αγορές που ξεπερνούν το ποσό των 500€, πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω Εταιρείας μεταφορών. Για αγορές προϊόντων μικρότερης αξίας, το κόστος μεταφοράς θα υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα με βάση το μέγεθος και το βάρος εκάστου προϊόντος. Για μικρότερη αξία από 500 ευρώ, η χρέωση εντός νομού Αττικής είναι 6 Ευρώ +Φ.Π.Α. Σε ειδικές περιπτώσεις οι χρεώσεις μεταφορικών καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης.

Β) Αποστολές εκτός Λεκανοπέδιου Αττικής
Η Εταιρεία μας μπορεί να προωθήσει σε όλη την Ελλάδα τα προϊόντα που θα επιλέξετε, με τους ίδιους όρους που ισχύουν ανωτέρω (για τα εντός Λεκανοπεδίου Αττικής), στο πρακτορείο μεταφορικής της επιλογής σας. Για την επιβάρυνσή σας από το πρακτορείο έως την διεύθυνσή σας στην περιφέρεια, θα σας ενημερώνει το πρακτορείο της επιλογής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής στην περιφέρεια προϊόντων συγκεκριμένων κατηγοριών.

Οι τιμές αποστολής ισχύουν για παράδοση των προϊόντων επί του πεζοδρομίου, στη διεύθυνση που έχει ζητηθεί. Για τυχόν παράδοση σε όροφο, ισχύει επιπλέον επιβάρυνση.

Γ) Χρέωση μεταφορικών θερμαντικών σώματων
Τα θερμαντικά σώματα υπάγονται σε ειδικό καθεστώς χρέωσης μεταφορικών.
Λόγω του αυξημένου βάρους και της ποικιλότητας σε διαστάσεις η χρέωση των μεταφορικών καθορίζεται κατόπιν συννενόησης.

Δ) Χρέωση ειδικών προϊόντων
Για συγκεκριμένα προϊόντα με αυξημένο βάρος ή όγκο (πχ. Σώματα, Λέβητες, Ψυγεία, Τζάκια) το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται κατόπιν συννενόησης

Ε) Χρέωση σε δυσπρόσιτες περιοχές
Σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός δικτύου της εταιρίας μεταφορών, ενδέχεται να υπάρχει έξτρα χρέωση μεταφορικών.


Επιστροφές

Για την επιστροφή των προϊόντων σας μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα, μέσα σε 14 ημέρες με την απόδειξή σας και το απόκομμα πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα). Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς. Τα τηλέφωνα των καταστημάτων μας θα τα βρείτε διαθέσιμα στο site μας.

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, σε κλειστή συσκευασία. Είστε υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής των προϊόντων εκτός αν το προϊόν εμπίπτει σε θέματα εγγύησης λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος. Σε περίπτωση που ανοίξετε τη συσκευασία του προϊόντος, θα πρέπει να φροντίσετε να το επιστρέψετε σε άψογη κατάσταση, μαζί με όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται. Συμφωνείτε να φροντίζετε την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς μέχρι τη στιγμή που θα τα παραδώσετε στο κατάστημα μας.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών, τότε η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται από την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

Στα προϊόντα τα οποία έχει ανοιχτεί η συσκευασία και έχουν τοποθετηθεί / χρησιμοποιηθεί (όπως Κλιματιστικά, Ανεμιστήρες, Θερμαντικά σώματα κτλ.) ΔΕΝ γίνετε δεκτή η επιστροφή τους.

Κατεβάστε ΕΔΩ το έγγραφο επιστροφών (RMA)


ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Αποστολή της Εταιρείας KALOMIRIS ENERGY SOLUTIONS αποτελεί η άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πλέον ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις καλύτερες δυνατές τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την Εταιρεία μας εντός 4 ημερών, εφ’ όσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη, λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας). Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την έδρα του καταστήματός μας, στη Λ. Βουλιαγμένης 53 στη Γλυφάδα, χωρίς καμία επιβάρυνση και να σας δώσουμε με χαρά όποιες πληροφορίες μπορεί να σας είναι χρήσιμες.


Όλες οι παραπάνω χρεώσεις επιβαρύνονται με Φ.Π.Α.